Loučení s předškoláky

Zveřejněno: 3. 7. 2017, zapsal: Olga Křížová, přečteno: 2238x

Konec školního roku přišel dřív, než jsme se stihli rozkoukat. Pro mnohé z předškoláků tím začal poslední měsíc, který trávili ve školce, proto náplní června bylo především opakování, hravé a pohybové činnosti a zejména pobyt venku - k čemuž nám výborně nahrávalo počasí.

Jak jste se na stránkách dočetli nebo spíše doslechli od dětí, máme za sebou spaní ve školce, což byla hodně náročná, ale zároveň velmi příjemná akce.

Naposledy jako předškoláci navštívily děti školu, kde si pro ně budoucí paní učitelka připravila hodinu tělesné výchovy.

Díky spolupráci se školou jsme se zúčastnili také letových ukázek dravců a sov, které byly doplněné velmi zajímavými informacemi.

Se zásadami zdravé výživy nás v pátek 23.6. přišla seznámit Veronika Kopřivová s programem Zdravá pětka. Tento celorepublikový program nadačního fondu Albert je zaměřen na zdravý životní styl.

Na poslední keramiku dětem na rozloučenou manželé Šulcovi donesli keramické zvonečky s nápisem MŠ Holoubkov 2017.

Poslední červnový týden nás čekalo loučení se školkou. Jako památku na školku dostaly děti trika s fotkou třídy – tentokrát v oranžové a modré barvě. Připravily jsme také tablo budoucích školáků, které už brzy najdete v místním obchodě – Coop.

Přejeme všem krásné, klidné a ve zdraví prožité prázdniny, plné zážitků a sluníčka. Ve škole pak mnoho úspěchů, spoustu jedniček a málo zlobení .