MŠ-Motýlci se těší na Ježíška

Zveřejněno: 23. 12. 2021, zapsal: Zuzana Holubjaková, přečteno: 584x

V prosinci se sešli Motýlci v menším počtu, ale i tak si užili hodně her, zábavy i tvoření a dozvěděli se plno informací o vánočních zvycích. Ve třídě na děti čekal ozdobený vánoční stromeček, který vytvořil poklidnou atmosféru. Děti při poslechu koled vyráběly přáníčka pro rodiče, keramické ozdoby ve tvaru hvězdiček i ozdoby papírové, modelovaly a malovaly perníčky, podnikly formou překážkové dráhy cestu k rybníku, ve kterém chytaly kapříky a zdobily šišky barevnými třpytkami. Celou dobu se děti těšily na příchod Ježíška, a protože byly po celý rok hodné, dostaly mnoho dárečků. Pod stromečkem našly puzzle, pískovničku, autíčka, panáčky a různé didaktické pomůcky.

Navštívili jsme také babičky a dědečky z Domova s pečovatelskou službou v Holoubkově, kterým jsme za doprovodu kytary zazpívali naučené koledy a předali jim vyrobený obrázek andílka. Seniorům jsme vykouzlily úsměv na tváři a děti měly radost z vykonaného dobrého skutku.

Na vycházkách jsme si také užívali napadaný sníh, ale teď už se jen všichni těšíme na Ježíška, který zavítá k nám domů. Copak nám asi nadělí?

Za celou třídu Motýlků Vám přejeme poklidné Vánoce a do nového roku hodně zdraví, štěstí, lásky a splněných přání.

 

file icoMŠ-Motýlci se těší na Ježíška.zip