West Park Plzeň 3. třída

Zveřejněno: 6. 6. 2022, zapsal: Hana Křejdlová, přečteno: 300x

A je to tady! Čas školních výletů! Třeťáci se opravdu hodně těšili. Vždyť to byl náš první školní výlet od začátku celé školní docházky.

 V úterý 31. 5. jsme se vydali za indiány do West Parku v Plzni. Cesta celkem rychle utekla, protože to nebylo daleko. Už při příjezdu jsme věděli, že si návštěvu parku opravdu užijeme. Prostředí bylo moc pěkné. Hned na začátku nás přivítal hlavní člen indiánského kmenu, zavedl nás do hlavního stanu, kde bylo naše útočiště. J

Nejprve jsme si park prohlédli, zjistili jsme , kde se nachází např. rýžoviště zlata, prošli jsem si všechna stanoviště a zjistili, jaká překvapení nás na nich čekají.  Vyzkoušeli jsem si všechno . Stříleli jsme z luku, házeli na cíl, rýžovali zlato, tancovali indiánské tance, zhlédli zajímavé představení  práce s bičem, kolty, tanec s kruhy. Vyrobili jsem si indiánské čelenky a nechali se pomalovat jako indiáni.

Celé dopoledne jsme si skvěle užívali . Samozřejmě jsme nevynechali návštěvu místního ,,obchůdku“. Kdyby to bylo možné, asi bychom ho celý vykoupili. J Zábavné dopoledne rychle uteklo a nás čekal návrat zpět.

Odjížděli jsme plni zážitků z dopoledního pobytu ve West Parku. Odváželi jsme si krásné suvenýry, zejména  kovbojské klobouky, kolty apod. Školní výlet se opravdu povedl a my už se těšíme na příští školní rok, až budeme plánovat výlet další.