MŠ - Sněhobílý advent u Motýlků

Zveřejněno: 21. 12. 2023, zapsal: Tereza Raizerová, přečteno: 138x

MŠ - Sněhobílý advent u Motýlků

Poslední předvánoční blok byl u Motýlků věnovaný adventním tradicím. Děti si vyzkoušely pouštění lodiček, zpívání koled, vyrábění vánočních přáníček, zdobení stromečku, pečení perníčků, krájení jablíček a samozřejmě dostaly i nadílku od Ježíška. 

Tento blok by hodně akční - děti skvěle zvládly třídní besídku, vyrábění s rodiči, zpívání u stromečku i zpívání a předávání přáníček v domově pro seniory.

Hodně se dětem líbily i venkovní aktivity - foukaly bubliny z bublifuku, hrály na honěnou a vycházku si zpestřily právě i cestou do DPS. Pohybu se věnovaly také ve třídě při hře "Na kapra", při překážkvé dráze ("Cesta do Betléma") a při zkoušení tradice házení střevícem ("míčkem"). V rámci různých aktivit si tak splnily i úkol ze sokolíka a s radostí si za odměnu nalepily nálepku do sešitu.

Závěrem bychom chtěly děti moc a moc pochválit, protože všechna vystoupení zvládly absolutně na jedničku a zároveň bychom moc chtěly poděkovat všem rodičům, prarodičům atd za účast. Moc jsme si všichni užili společně strávený adventní čas.

Teď už dětem zbývá se jen párkrát vyspinkat a těšit se na Ježíška a nám dospělým užít si Vánoce. Přejeme Vám, aby i ty Vaše Vánoce byly plné klidu, pohody, veselí a abyste do nového roku nabrali elánu alespoň z poloviny tolik, co vaše skvělé děti. 

Děkujeme a budeme se na Vás těšit po Novém roce.

file icoMŠ - Sněhobílý advent u Motýlků.zip