Seznam alergenů

  1. Obi­lo­vi­ny ob­sa­hu­jí­cí le­pek (pše­ni­ce, ži­to, ječ­men, oves, špal­da, kal­mut ne­bo je­jich hyb­rid­ní od­rů­dy a vý­rob­ky z nich)
  2. Korýši (a výrobky z nich)
  3. Vejce (a výrobky z nich)
  4. Ry­by (a vý­rob­ky z nich)
  5. Pozemnice olejná (arašídy), (a výrobky z nich)
  6. Sojové boby (a výrobky z nich)
  7. Mléko (a výrobky z něj)
  8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich)
  9. Celer (a výrobky z něj)
  10. Hořčice (a výrobky z ní)
  11. Sezamová semena (sezam), (a výrobky z nich)
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2)
  13. Vlčí bob (a výrobky z něj)
  14. Měkkýši (a výrobky z nich)