Září u třeťáků

Zveřejněno: 3. 10. 2021, zapsal: Hana Křejdlová, přečteno: 500x

V září všichni třeťáci opět usedli do školních lavic. Bylo to radostné setkání. Vždyť někteří se opravdu neviděli  celé dva měsíce. Na děti čekala nová třída, která se všem moc líbí. Celé září bylo o ,,zvykání si“ na nové prostředí a jiný denní režim. Samozřejmě jsme si opět zvolili nová pravidla, která se snažíme všichni dodržovat . Chceme přece, abychom se ve škole cítili dobře a bezpečně. Zahráli jsme si  také hru ,,Kdo jsem ?“ Navzájem jsme podle různých charakteristik poznávali kamarády na portrétech. Výsledek byl ten, že jsme zjistili, že se opravdu všichni dobře známe. Hra nás moc bavila.

Někteří  si během prázdnin vedli  Prázdninový deníček. Psali  o svých zážitcích, které doplnili i vlastními obrázky, fotkami apod. Představili  ho svým spolužákům. Některé deníčky měly opravdu velký úspěch.

Poslední den měsíce jsme navštívili Techmanii Plzeň. To jsme si teprve užili ! Bylo zde spoustu zajímavých technických vymožeností, které jsme si většinou vyzkoušeli. Moc nás to bavilo. Domů jsme odjížděli nadšení a těšíme  se  na podobnou školní akci.