Besídky V MŠ

Zveřejněno: 19. 12. 2023, zapsal: Tereza Raizerová, přečteno: 164x

Besídky V MŠ

V minulém týdnu proběhly v mateřské škole třídní besídky. Sérii předvánočních besídek pro rodiče zahájila ve středu 13.12. třída Berušek. Berušky byly opravdu moc šikovné a vystoupení se jim velmi  vydařilo a moc se rodičům líbilo. Všichni si užili společný čas při tvoření krásných ozdob na stromeček.

Ve čtvrtek 14.12. proběhla besídka ve třídě nejmenších dětiček, tedy ve třídě Motýlků. Děti se moc snažily, byly odvážné a hezky před rodiči vystoupily. Rodiče i další rodinní příslušníci byli také moc nadšení. Společný předvánoční čas pak všichni strávili při ochutnávání perníčků, které děti sami připravily a také při tvoření vánočních tašek.

Poslední třídní besídka se konala v pátek 15.12. a to ve třídě nejstarších dětí, tedy ve třídě Včeliček. Děti byly opět šikovné a všichni byli okouzleni jejich hezkým představením. Děti, rodiče i prarodiče ocenili krásně strávené chvíle u společného tvoření vánočních tašek.

Všem zúčastněným dětem, rodičům, prarodičům i všem dalším moc děkujeme za účast. Všichni jsme si společné trávení adventního času moc užili. 

file icoBesídky v MŠ.zip